Over Sagrada Familia Tours Barcelona

SagradaFamiliaTours.nl verzorgt de perfecte beleving in Gaudi´s meesterwerk. Als enige Nederlandstalige tour aanbieder voor de Sagrada Familia bieden wij u de kans om in uw eigen taal te luisteren naar een gepassioneerde gediplomeerde gids die u op de juiste manier laat kijken naar alle facetten van de Sagrada Familia. Een bezoek aan de Sagrada Familia met een Nederlandstalige gids is een absolute meerwaarde tijdens uw bezoek.

SagradaFamiliaTours.nl is onderdeel van het tour aanbod van Robbcn.

Robbcn

Robbcn bied een rijk assortiment van Nederlandstalige tours in en om Barcelona aan. Zo vindt u op www.robbcn.com 4 verschillende fiets tours, Picasso museum tours, Tours op maat en Excursies vanuit Barcelona. Robbcn heeft ook al vele groeps reizen georganiseerd voor bedrijven en andere organisaties. Alle tours zijn onder deskundige begeleiding waarbij wordt gestreven naar de best mogelijke beleving die bij uw gezelschap past. Neem na het boeken van uw Sagrada Familia tour ook eens een kijkje op de website van Robbcn voor een verdere invulling van uw Barcelona bezoek.

Uitmuntende beoordelingen

De geweldige beoordelingen van mijn gasten bevestigen dat het gidsenberoep perfect bij mij past en dat geeft mij de energie om mij altijd minimaal voor 120% in te zetten, zodat U de tour krijgt die U verdient.

Ik kijk er naar uit u mee te laten genieten van het Barcelona gevoel, met de beste tours van Barcelona!

Sagrada Familia grote Groepen Tour - aandacht voor iedereen

Contact

Sagrada Familia Tours
Robbert Reurings
info@sagradafamiliatours.nl
tel: +34 679937962
Barcelona, Spanje

WERELDSTADGIDSEN

WAT MEN VINDT

©2019 SagradaFamiliaTours & Robbcn - All rights reserved- SagradaFamiliaTours Design & maintenance: IDYMA Websolutions (Barcelona) - Your partner in webdesign