Sagradafamiliatours.nl is onderdeel van het touraanbod van Robbcn.com, opgericht en uitgevoerd door Robbert Reurings (Robb). Robb is een gepassioneerde gids die er altijd voor zal zorgdragen dat zijn gasten het beste uit hun tour halen. Hij deelt graag zijn kennis en weet zich ook goed aan te passen aan wie met hem mee op pad is. Één ding is zeker, de tours met Robb zijn een absolute meerwaarde aan je bezoek. Robb is door de jaren heen naast gids ook uitgegroeid tot een toeristisch ondernemer met verschillende initiatieven die hieronder staan beschreven.

Sagradafamiliatours.nl
Voor gespecialiseerde tours in de Sagrada Familia

Het meesterwerk van Antoní Gaudí is waarschijnlijk de meest unieke kerk de je ooit zal bezoeken. Vooral de verhalen achter de standbeelden en de uitleg over de technische kant van de unieke bouwstijl van Gaudí zijn onmisbaar voor de ultime beleving van de Sagrada Familia. Robb deelt zijn kennis over Gaudí en zijn meesterwerk met veel enthousiasme en veilig in je eigen taal.

Robbcn
Voor fiets en wandel tours en excursies in en om Barcelona / Groeps arrangementen

Robb´s avontuur als gids begon met Robbcn.com, waarmee hij vanaf 2013 nederlandstalige tours in en om Barcelona aanbiedt. Hij verloor zijn hart aan Barcelona nadat hij samen met zijn huidige vrouw naar Barcelona verhuisde. Op Robbcn.com vindt je fiets tours, wandeltours, museum tours, excursies en tours op maat. Mocht je de Sagrada Familia dus willen combineren met andere bezienswaardigheden, dan kan dat ook. Neem dan vooral contact met Robb op.

Wereldstadgidsen
Voor het vinden van de beste nederlandstalige gidsen wereldwijd

Robb is de grondlegger van het Nederlandstalige gidsennetwerk Wereldstadgidsen. Dit is een netwerk van Nederlandstalige kwaliteitsgidsen in al meer dan 30 wereldsteden. Het zijn allemaal zelfstandige toeristisch ondernemers die de krachten hebben gebundeld om de uitdagingen in de hedendaagse reiswereld als collectief aan te gaan. Op het platform kan je gemakkelijk de beste Nederlandstalige gids vinden in jouw volgende bestemming.

Robb

MET ROBB KUN JE JOUW GEHELE BARCELONA REIS SAMENSTELLEN

icon_sft_guide

TOURS

Fiets, wandel, museum, tours en excursies

icon_sft_tickets

TICKETS

Voor alle musea en monumenten in BCN

icon_sft_zoom

CITY CONSULTS

Online city consults via Zoom

hotel

OVERNACHTINGEN

Hotel reserveringen

Groep

GROEPSREIZEN

Geheel verzorgde groepsreizen

Uitmundende beoordelingen Sagrada Familia Tours

SagradaFamiliaTours is onderdeel van Robbcn, met dezelfde eigenaar en gidsen, en dezelfde huisstijl voor beide websites. De Sagrada Familia Tours worden al jaren op rij beoordeeld met uitmuntende reviews van bezoekers en zijn daardoor al jaren lang beloond met het certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor en een gemiddelde score van 9.8 op Zoover.


De missie van Robb

Een tour in Barcelona moet als een beleving worden ervaren.
Een beleving die aansluit op jouw verwachtingen!
Jouw tour beleving is daarom onze missie!

De minuut van Robb

Wat biedt Robb

Sagrada Familia Tours, onderdeel van Robbcn