55 € (65 €) p.p.


Tijdelijk in prijs verlaagd; incl entreekaartje en BTW.

Skip the line
Ticket service
Elke ma wo vr
Privé gids
11h 14h
75 min
Max 30pp
Gratis tot 24h

Wij regelen de kaartjes  – Kinderen t/m 10 jaar: 15 € en gratis toegang

BELEEF DE SAGRADA FAMILIA OP ZIJN BEST

De Nederlandstalige Sagrada Familia Open inloop tour is een complete tour die je alles laat zien en waarbij je alles te weten komt over Gaudí en zijn meesterwerk! Door aan te sluiten bij een deze tour bespaar je redelijk wat kosten en krijg je alsnog een volledige tour in de Sagrada Familia. Doordat je met ons mee naar binnen gaat hoef je niet in de lange wachtrijen te staan en win je kostbare tijd. Als een heuse Gaudí liefhebber legt je eigen Nederlandstalige gids je alles uit over het leven van zijn idool en hoe Gaudí zijn inspiraties en kennis heeft kunnen samensmelten in één groot meesterwerk. Waar de Sagrada Familia van buiten al een geweldig imposant bouwwerk is, zal dit binnen nogmaals worden overtroffen!

EEN ABSOLUTE MEERWAARDE AAN UW BEZOEK AAN DE SAGRADA FAMILIA!

Beleef de Sagrada Familia met een enthousiaste en gepassioneerde Nederlandstalige gids, in groepsverband! Tijdens deze tour komt u alles te weten over Gaudí en zijn meesterwerk en worden alle verborgen details en symbolieken u aangewezen door een gelicentieerde Nederlandstalige gids. Nog niet overtuigd ? Lees hier de ervaringen van anderen!

Waardering tour

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 346 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

ZIN GEKREGEN ? BOEK NU !

Reacties

Fantastisch

Rated 5 out of 5
12 mei, 2023

Vanaf de 1e minuut weet Rob je in het verhaal van de La Sagrada Familia te trekken. Enthousiast en bevlogen, met veel kennis over de bouw en de betekenis. Nadien nog een paar uur zelf genoten van het binnen zijn.

Echt een aanrader

Manon
Robb, je gids

BOEK DEZE TOUR

sf_nl_privetour1
Created with GIMP
sf_nl_privetour4
safainloop4
safainloop5
safainloop6
previous arrow
next arrow