Deze online tour werd gratis aangeboden. Vond jij hem ook meer waard? Beloon de gids dan met één van de onderstaande bedragen. Vergeet ook vooral niet een review achter te laten. Dit kleine gebaar maakt een groot verschil.

Hoeveel vond jij deze tour waard?

Totaal: € –

Overzicht waarderingen


4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 343 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews


Top gids. 😊 In een prachtig gebouw

Rated 5 out of 5
22 oktober, 2022

Robbert was onze gids en niet zomaar een gids maar iemand die met kennis en passie over de geschiedenis van de Sagrada vertelde. Wat een genoegen om dit mee te maken. Met z’n 8en waren we super tevreden en hebben het idee dat we de bouw van de Sagrada zelf hadden meegemaakt

Henk Osinga

Rondleiding scholieren Technasium

Rated 5 out of 5
17 oktober, 2022

Een geweldige tour! Rob vertelt vol passie over het werk van Gaudi. De Sagrada Familia ging echt leven voor de leerlingen. Vette aanrader!

Joost Roelse

Boek deze tour!

Rated 5 out of 5
14 september, 2022

Privé tour voor personen geboekt. Fantastische ervaring. Zeer deskundige gids. Weet je heel boeiend mee te nemen in het verhaal achter de Sagrada Familia. Een meerwaarde voor je bezoek aan dit toch al prachtige bouwwerk!

Ellen Polmans

Laat ook je reactie achter


Toren van María


Bedankt voor jouw bijdrage Geniet nog even na van de tour van vandaag met deze bonus video over de bouw van de toren van Maria die volgens de huidige planning in 2021 af zal zijn.

Volg ons


BLIJF OP DE HOOGTE MET ONZE NIEUWSBRIEF
Er valt zoveel te vertellen over de Sagrada Familia! We houden je graag op de hoogte over alle ontwikkelingen in en om de Sagrada Familia via onze nieuwsbrief, schrijf je hier in.
* verplicht veld


Informatie over mailchimp en privacy wetgeving mbt gebruik mailchimp vind je hier.