Sagrada Familia – Simpel en veilig entree kaartjes bestellen

SagradaFamiliaTours.nl is de enige Nederlandstalige touraanbieder voor de Sagrada Familia.

ENTREE KAARTJES BESTELLEN - SIMPEL EN VERTROUWD -SAGRADA FAMILIA

Bestel via onze website uw entree kaartjes voor de Sagrada Familia. De bestel procedure is simpel en vertrouwd. Wees er zeker van dat u de Sagrada familia niet hoeft te missen tijdens uw steden trip. Natuurlijk is het aan te raden om een tour met ons te boeken voor de beste beleving, maar waar dit niet mogelijk is bieden wij u graag de kans om alsnog aan kaartjes te komen

COVID19 & Sagrada Familia: Vanwege COVID is het helaas nu onmogelijk om kaartjes te bestellen via onze website. Abonneer u op onze nieuwsbrief dan blijft u altijd op de hoogte wanneer de service weer beschikbaar komt en kunt u snel beslissen voordat de kaartjes voor uw dag en tijd zijn uitverkocht.

NU DIRECT BESTELLEN EN BETALEN - ZEKER DAT U BINNEN KUNT

BESTEL HIER UW KAARTJES

Let op: u hoeft geen kaartjes te kopen als u een van de Sagrada Familia tours hebt geboekt. Die regelen wij dan voor u. Kies hieronder uw kaartjes; voor de betaling wordt u doorgeleid naar de website ticketbar.eu

In het kort

Het is heel eenvoudig. Selecteer de dag en het tijdslot en het soort kaartje van uw voorkeur voor een bezoek en klik de groene button ("Betalen/ "Buy now") . U wordt dan doorgeleid naar het betalingsscherm waar u nog wat gegevens invult en de betaling kunt doen.

Hoewel u een tijdslot dient te kiezen kunt u zo lang blijven als u wilt, zodra u de Sagrada Familia binnen bent.

*Vanwege het hoogseizoen zijn tickets voor de Sagrada Familia zonder audioguide snel uitverkocht. Wanneer deze tickets niet beschikbaar zijn, bieden we u tickets aan met audioguide. Let op dat deze tickets duurder zijn dan de tickets zonder audioguide.
Sagrada Familia is volledig toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Selecteer de categorie 'disabled' wanneer u uw tickets koopt. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Gehandicapte en begeleidende kaartjes, evenals kaartjes voor kinderen jonger dan 11 jaar, moeten samen worden gekocht met tenminste één ticket voor volwassenen!
Adres:
C / Mallorca, 401
08013 Barcelona.

Metro: Sagrada Familia
blauwe lijn, L5
paarse lijn, L2.

Er is ook een Hop-on Hop-off bushalte bij de Sagrada Familia.
Zomer
1 april tot 30 september: 09.00-20.00 uur

Winter
1 oktober tot 31 maart: 09.00-18.00 uur

Speciale dagen: van 09.00-14.00 uur:
25 en 26 december
1 en 6 januari


Tickets worden niet terugbetaald bij annulering.

Een bezoek aan de Sagrada Familia: een absolute must-do

Bezoek de Sagrada Familia. Laat dit meesterwerk u niet ontgaan! Ook voor degene die al eerder naar binnen zijn geweest, er is de laatste tijd namelijk zo veel veranderd dat u wederom verbaasd zal staan. De Sagrada Familia is een absolute top attractie en een must-do in Barcelona.

Contact

Sagrada Familia Tours
Robbert Reurings
info@sagradafamiliatours.nl
tel: +34 679937962
Barcelona, Spanje

WERELDSTADGIDSEN

WAT MEN VINDT

©2019 SagradaFamiliaTours & Robbcn - All rights reserved- SagradaFamiliaTours Design & maintenance: IDYMA Websolutions (Barcelona) - Your partner in webdesign