Gratis deelname

Elke zondag avond via Zoom

Thuis, via Zoom
Gratis !
Elke zondag
Live gids
20:30h
75 min
Geen max
Tablet/ Smart

NAAR DE SAGRADA FAMILIA TOE VANUIT JE EIGEN HUISKAMER

Als je niet in staat bent om naar Barcelona te komen, dan brengen we de Sagrada Familia naar jou. Beleef de Sagrada Familia op deze unieke en vooral confortabele manier, online vanuit je eigen huiskamer.

De tour wordt 1x per week op een vaste tijd aangeboden, maar kan ook worden geboekt als privé tour voor vriendenkringen, families en bedrijfsuitjes. De virtuele tour wordt gedaan aan de hand van een live Zoom verbinding.

De deelname aan de tour is gratis. De meeste deelnemers bepalen aan het eind van de tour zelf de waarde via de bedankpagina die tijdens de tour via een QR code wordt gedeeld.

Waardering tour

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 346 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reacties

Fantastisch

Rated 5 out of 5
12 mei, 2023

Vanaf de 1e minuut weet Rob je in het verhaal van de La Sagrada Familia te trekken. Enthousiast en bevlogen, met veel kennis over de bouw en de betekenis. Nadien nog een paar uur zelf genoten van het binnen zijn.

Echt een aanrader

Manon

BOEK DEZE TOUR

Liever een privé online tour? 

Je kunt ook een online privé tour boeken. Perfect voor scholen , bedrijven en instellingen.

MET DE VIRTUELE TOUR KOM JE OP PLEKKEN WAAR JE ANDERS NIET MAG KOMEN

“Het is heel bijzonder om iedere tour weer mensen te laten verbazen over de mogelijkheden en de kwaliteit van de beleving van de online tour in de Sagrada Familia. Je hebt echt even het gevoel gehad alsof je in de Sagrada Familia bent geweest aan het eind van de tour. Een ander voordeel van de online tour is dat we op plekken kunnen komen waar we anders geen toegang toe krijgen, zo gaan we het altaar op en komen we op het hoogste puntje van de Sagrada Familia om de vooruitgang van de bouw van dichtbij te bewonderen. “