Gratis deelname

Elke zondag avond via Zoom

Thuis, via Zoom
Gratis !
Elke zondag
Live gids
16:00h
60 min
Geen max
Tablet/ Smart

BELEEF DE SAGRADA FAMILIA VANUIT JE EIGEN HUISKAMER

Beleef de Sagrada Familia op deze unieke en vooral confortabele manier, online vanuit je eigen huiskamer. De virtuele tour wordt live gedaan via een Zoom verbinding. Tijdens de tour legt Robb alles uit over de Sagrada Familia aan de hand van 360 graden fotos en videos. Uiteraard mogen jullie tijdens de online tour ook vragen stellen. 

De tour wordt 1x per week op een vaste tijd aangeboden, maar kan ook worden geboekt als privé tour voor vriendenkringen, families en bedrijfsuitjes. 

De deelname aan de tour is gratis. De meeste deelnemers bepalen aan het eind van de tour zelf de waarde via de bedankpagina die tijdens de tour via een QR code wordt gedeeld.

Waardering tour

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 372 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reacties

Heel leerzaam

Rated 5,0 out of 5
17 maart, 2024

Wat een mooie reportage over de bouw van de sagrada familia. Heel duidelijk uitgelegd door Rob.

Hilly Hurkmans

BOEK DEZE TOUR

Liever een privé online tour? 

Je kunt ook een online privé tour boeken. Perfect voor scholen , bedrijven en instellingen.

MET DE VIRTUELE TOUR KOM JE OP PLEKKEN WAAR JE ANDERS NIET MAG KOMEN

“Het is heel bijzonder om iedere tour weer mensen te laten verbazen over de mogelijkheden en de kwaliteit van de beleving van de online tour in de Sagrada Familia. Je hebt echt even het gevoel gehad alsof je in de Sagrada Familia bent geweest aan het eind van de tour. Een ander voordeel van de online tour is dat we op plekken kunnen komen waar we anders geen toegang toe krijgen, zo gaan we het altaar op en komen we op het hoogste puntje van de Sagrada Familia om de vooruitgang van de bouw van dichtbij te bewonderen. “