Online Tour Sagrada Familia

mei 13, 2020. Published in . Tags:

Boek nu gratis de online tour

De Sagrada Familia online tour neemt je mee naar de wondere wereld van Antoni Gaudí. Met behulp van video beelden, bijzondere foto´s en virtuele tools neemt Sagradafamiliatours.nl jullie live mee op tour onder begeleiding van een officiële gids.

Met Live begeleiding van een Nederlandstalige gids

Wie aan Barcelona denkt, denkt dan ook meteen aan Antoni Gaudí! Zijn meesterwerk de Sagrada Familia is nog altijd in aanbouw. De Sagrada Familia maakt de laatste jaren reuzensprongen richting zijn voltooing.

Vier dagen per week vanuit je eigen huiskamer

De open tour is elke maandag en donderdag om 11 uur , zaterdag om 15:30 en en zondag om 20:30 uur. De online tour wordt georganiseerd via Zoom verbinding. 

Ik heb geboekt, wat nu?

  • Inloggen kan vanaf 15 minuten voor tour aanvang. Zo test u vooraf de techniek.
  • Na aanmelding krijgt u een email met daarin de tourdetails en verdere instructies voor de tour. We gebruiken Zoom, het is niet nodig om een programma te downloaden. De link geeft rechtstreeks verbinding. U hoeft alleen op de knop “ga naar tour” te klikken.
  • Kunt u uiteindelijk toch niet, laat het ons weten zodat we de tour aan een ander kunnen aanbieden. Alvast dank.

U kunt de online Sagrada Familia tour ook boeken als privé tour. Het is een geweldig virtueel uitje voor met uw vrienden, familie of een bedrijfsuitje. Boek een privé tour en we personaliseren de tour naar jouw wenzen https://www.sagradafamiliatours.nl/nl/online-tour-sagrada-familia-barcelona-prive/

Contact

Sagrada Familia Tours
Robbert Reurings
info@sagradafamiliatours.nl
tel: +34 679937962
Barcelona, Spanje

WERELDSTADGIDSEN

WAT MEN VINDT

©2019 SagradaFamiliaTours & Robbcn - All rights reserved- SagradaFamiliaTours Design & maintenance: IDYMA Websolutions (Barcelona) - Your partner in webdesign