10 € per verbinding

via Zoom, minimale bijdrage 40 €

Thuis, Werk,..
vanaf 10 €!
Afspraak
Prive gids
Afspraak
75 min
Geen max
Tablet/ Smart

NAAR DE SAGRADA FAMILIA TOE VANUIT JE EIGEN HUISKAMER, KLAS OF WERKOMGEVING


Als je niet in staat bent om naar Barcelona te komen, dan brengen we de Sagrada Familia naar jou. De virtuele Sagrada Familia tour is een unieke beleving en uiterst geschikt voor familie en vrienden groepen. Ook is de tour een enorm succes voor schoolklassen, ter aanvulling van schoolvakken, maar ook ter voorbereiding van een schoolexcursie naar Barcelona. Op deze manier besparen jullie veel kosten aan entreegeld en de leerlingen krijgen echt het idee de Sagrada Familia te hebben bezocht. De online Sagrada Familia tour wordt ook al veel ingezet als virtueel bedrijfsuitje. Verbind en vermaak jouw thuiswerkend personeel met een cultureel uitje naar Gaudí´s meesterwerk.

De tour is op aanvraag. De virtuele tour wordt gedaan aan de hand van een live Zoom verbinding.

Reacties

TOP!!’

Rated 5 out of 5
17 januari, 2022

Fantastisch!!! Goede, gepassioneerde, rondleiding met duidelijke uitleg over de details; zodra ik de gelegenheid heb wil ik op zeker een live rondleiding van Robb !!!

Christel Steenbergen

Waardering tour

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 291 reviews)
Uitstekend84%
Heel goed16%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

ZIN GEKREGEN ? BOEK NU !

MAAK AFSPRAAK

Graag aangeven: groepsgrootte, in geval van school, werk of vriendenkring graag aangeven, ook gewenste dag , eventuele gewenste starttijd.
Zie hier de algemene voorwaarden waaronder privacy beleid

safaonline2
sf_nl_privetour4
sf_nl_privetour2
sf_nl_privetour5
safainloop4
safaonline1
previous arrow
next arrow

MET DE VIRTUELE TOUR KOM JE OP PLEKKEN WAAR JE ANDERS NIET MAG KOMEN

“Het is heel bijzonder om iedere tour weer mensen te laten verbazen over de mogelijkheden en de kwaliteit van de beleving van de online tour in de Sagrada Familia. Je hebt echt even het gevoel gehad alsof je in de Sagrada Familia bent geweest aan het eind van de tour. Een ander voordeel van de online tour is dat we op plekken kunnen komen waar we anders geen toegang toe krijgen, zo gaan we het altaar op en komen we op het hoogste puntje van de Sagrada Familia om de vooruitgang van de bouw van dichtbij te bewonderen. “